Renault Kangoo rolstoelauto – Mike van Rijn uit Wijchen

We maken nu alweer bijna een jaar naar volle tevredenheid gebruik van de Renault Kangoo met bodemverlaging. De aanpassing van de auto is professioneel en met een hoogwaardige kwaliteit uitgevoerd door Freedom Auto Aanpassingen.

De Renault Kangoo is de tweede auto die we hebben laten aanpassen door Freedom Auto Aanpassingen. De eerste was een Renault Trafic die we nieuw hadden aangeschaft in 2005. We kwamen met Freedom Auto Aanpassingen destijds in aanraking op de Support beurs en hoorden van de panorama garantie en 10 jaar lange garantie op de aanpassing.

Op die Support beurs was ik direct enthousiast over het zicht rondom in de auto vanuit mijn elektrische rolstoel. Dat was veel beter dan ik gewend was in onze eerdere aangepaste auto’s met knielsysteem (Peugeot Expert en Renault Express) zoals deze aangepast waren door andere auto aanpassingsbedrijven. Zo’n knielsysteem kan defect gaan, wat we ook een keer ervaren hebben. Met een aanpassing met bodemverlaging zoals gerealiseerd door Freedom Auto Aanpassingen heb je dat probleem niet.

We hebben van september 2005 tot december 2014 met veel plezier gebruik gemaakt van de Renault Trafic. Met de door Freedom Auto Aanpassingen gerealiseerde auto aanpassing hebben we in die ruim 9 jaar nooit problemen gehad. Na al die jaren trouwe dienst hebben we de Renault Trafic particulier kunnen verkopen. De eerdere ervaringen met Freedom Auto Aanpassingen waren dermate positief dat we voor een nieuwe auto ook weer Freedom benaderd hebben.

Vanaf juni 2014 waren we al met Freedom Auto Aanpassingen in gesprek over de nieuwe auto. We wisten nog niet welke auto de opvolger zou moeten worden. In Vortum-Mullem staan verschillende aangepaste auto’s die we allemaal hebben uitgeprobeerd. Daarvoor werd uitgebreid de tijd genomen, ook voor een proefrit. Uiteindelijk viel onze keuze op de Renault Kangoo. In het offerte traject waren onze ervaringen ook positief. Voor de aanschaf van de auto bij de Renault dealer in Oss heeft Freedom Auto Aanpassingen voor ons zelfs een mooie korting op de aanschafprijs geregeld.

Eind oktober 2014 werd de Renault Kangoo geleverd. Vervolgens is de auto aangepast door Freedom Auto Aanpassingen. Vanaf begin januari 2015 maken we gebruik van de nieuwe auto. Over de auto en aanpassing zijn we zeer tevreden en de kwaliteit van de aanpassing is ook zeer goed te noemen.

Naar aanleiding van onze ervaringen met Freedom Auto Aanpassingen in de afgelopen 10 jaar kunnen we Freedom bij iedereen die een auto aanpassing overweegt dan ook van harte aanbevelen!