Renault Kangoo ‘Freedom Van’ bodemverlaging – Familie van Haandel

Ten gevolge van een herseninfarct in 1994 is mevrouw van Haandel afhankelijk van een rolstoel. Voorheen kon ze nog voor in de auto plaatsnemen maar helaas kan dat nu niet meer.Lees het hele verhaal van de Familie van Haandel..

‘Ten gevolge van een herseninfarct in 1994 is mijn vrouw afhankelijk van een rolstoel.We hebben vanaf die tijd met een bestelwagen gereden waarin we de rolstoel of scootmobiel achterin plaatsten.
Helaas kan ze nu zelf niet meer vóór in de auto plaats nemen.
Daarom keken we uit naar een aangepaste auto waar ze met de rolstoel in kan worden gereden.

Op internet zagen we de site van Freedom , voor ons het dichtstbijzijnde bedrijf voor autoaanpassingen.
Nadat we hier enkele auto’s gezien en getest hebben hoefden we niet verder te zoeken, onze keuze werd een Renault Kangoo.
Deze voldoet aan de juiste breedte voor de rolstoel, de grote binnenhoogte bij het inrijden en vast zetten van de rolstoel en natuurlijk het riante uitzicht achterin.

Doorslag in onze keuze was de RVS uitvoering van de bodemverlaging. Bovendien de (mooie) bekleding van het geheel. Hiermee is een heel goede geluiddemping en akoestiek verzekerd zodat we normaal met elkaar kunnen spreken.

Ook de advisering door Freedom is ons heel goed bevallen en tijdens de ombouw werden we met foto’s op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het is nu nog leuk om de enorme ingreep doormiddel van die foto’s aan belangstellenden te laten zien.

Hiermee willen wij onze waardering uitspreken aan de mensen die ons geholpen hebben bij de aanschaf maar zeker ook de monteurs die in zeer korte tijd onze auto naar volle tevredenheid hebben aangepast. Dank.

Wij gaan Freedom aanbevelen,

Mari en Mien van Haandel
Boekel.’