Peugeot Partner – Van Calster

Een CVA trof mijn moeder en wij werden plots aan huis gekluisterd. Ik heb voor haar verjaardag dan eens een taxi voor rolstoelpatiënten besteld maar dat was zeer duur en de service liet echter te wensen over. Tot ik op internet zocht naar wagens voor rolstoelpatiënten. Ik nam contact op met Freedommotors in Nederland en die boden mij spontaan hulp aan. Ik heb onmiddellijk een wagen gekocht die geschikt was voor de aanpassing, Freedom Motors heeft de wagen zeer handig omgebouwd op enkelen weken tijd en ziehier, wij hebben onze vrijheid terug. Wij zijn zeer tevreden van de service van Freedom Motors en zouden iedereen die aan een rolstoel gebonden is aanraden om eens na te denken over hun mobiliteit.

Het is de moeite en de centjes waard. Iedereen mag een kijkje komen nemen want wij zijn zeer tevreden.