Gratis proefrit

Bij ons kunt u gratis een proefrit maken en passen

Omdat wij zelf de vloerverlagingen ontwikkelen kunnen we zelfs in een zéér compacte auto een riante vloerverlaging creëren, als u dat wilt. Zo kunt u toch als rolstoelgebruiker midden in de stad uw auto kwijt. Tevens kunnen wij de aangepaste auto zo maken dat er, naar uw wensen, meerdere passagiers met u mee kunnen.

In een rolstoelauto met standaard verlaging kan het gebeuren dat uw zicht slecht is en niet op dezelfde hoogte zit als uw medepassagiers. In de door ons ontwikkelde verlaging, de zo genoemde “Freedom Van” garanderen wij u dat u goed naar buiten kunt kijken (Panoramagarantie) en nagenoeg op gelijke hoogte zit met uw medepassagiers.

Wij komen vrijblijvend langs voor een proefrit, op deze manier bent u te allen tijde verzekerd van een gepast advies. Het leveren van rolstoeltoegankelijke voertuigen is absoluut maatwerk. Sommigen willen een groot voertuig, anderen hebben juist liever een compacte auto. Er dient ook rekening gehouden te worden met de leeftijd en het mogelijke groeipatroon van de rolstoelgebruiker. Hierdoor is een proefrit het juiste testmiddel.

Passen

Om een gepast advies te geven maken wij gebruik van een pasformulier. Op basis van de ingevulde gegevens wordt het volgende bepaald:

  • Welk conversietype van het “Freedom Van” ombouwpakket is voor de rolstoelgebruiker en zijn of haar familie geschikt.
  • Welke auto past bij het gekozen “Freedom Van” ombouwpakket.
  • Met hoeveel familieleden wilt u samen op pad in uw aangepaste auto.
  • Er wordt ook rekening gehouden met de leeftijd en het mogelijke groeipatroon van de rolstoelgebruiker.

Voor een vrijblijvende proefrit en offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Download het pasformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.