Over Freedom Auto Aanpassingen

Al sinds 2004 actief op de automotive-branche

Wij zijn gespecialiseerd in zowel wagen-/ als camionetteaanpassingen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Ons doel is om personen in een rolwagen een stuk mobiliteit terug geven. Daarom heeft Freedom Auto Aanpassingen een aantal oplossingen bedacht die hieraan bijdragen. Tevens zijn wij gecertificeerd in taxiombouw. Naast verkoop en verhuur van speciaal aangepaste rolstoelauto’s, leveren we ook andere oplossingen. Al deze invalidenoplossingen zijn zelfontwikkelde producten die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Freedom Team

Freedom Auto Aanpassingen staat voor kwaliteit, functionaliteit en tevredenheid van al onze klanten. Wij zorgen ervoor dat het een genot is voor u en uw familie om samen op stap te gaan in uw aangepaste auto “Freedom Van”.

Wij zijn in 2004 gestart met ons bedrijf in Vortum-Mullem, Nederland. Nadat wij onszelf steeds meer op de Belgische markt zijn gaan richten en samen zijn gaan werken met verschillende dealers in België, hebben wij besloten om ook in België een vestiging te openen.

Onze ervaringen en kennis delen wij met ons zusterbedrijf: Freedom Motors in Australië.

Ons Freedom Team staat altijd voor u klaar. Wij gaan verder dan de standaard wagenaanpassingen en willen u een onvergetelijke ervaring bezorgen met een van onze producten. Stelt u zich eens voor een weekendje weg of een dagje uit zonder dat u zich beperkt in uw eigen mobiliteit!

De persoon in de rolwagen staat centraal

Bij ons staat u centraal, zoals het hoort! Daarom biedt Freedom Auto Aanpassingen u de panoramagarantie. Daarom garandeert Freedom Auto Aanpassingen dat u als persoon in de rolwagen samen met de andere passagiers en op gelijke hoogte in de auto zit.

Individuele aanpassingen

Aanvullend produceren en monteren wij individuele aanpassingen waarmee u zelf kunt rijden zoals: handsegmentgas, handbedrijfsrem, opklapbare pedalen en verschuifbare stoelen.