Lift & Go Scootmobiellift en Zelfrij oplossingen – Eddy van Diemen

Ik was op zoek naar een oplossing voor het vervoer van mijn scootmobiel. Ik vervoerde scootmobiel met een aanhanger. Ervaring was dat ik wel eens problemen kreeg met parkeren met een aanhanger. Fysiek was het voor mij ook toch te zwaar.Toen kwam...

Ik was op zoek naar een oplossing voor het vervoer van mijn scootmobiel. Ik vervoerde scootmobiel met een aanhanger. Ervaring was dat ik wel eens problemen kreeg met parkeren met een aanhanger. Fysiek was het voor mij ook toch te zwaar.

Toen kwam ik bij Freedom Auto Aanpassingen terecht voor het vervoer van scootmobiel. Ik heb mezelf eerst laten informeren wat het voor mij betekende. Ik kreeg een goede uitleg en er werd een demonstratie gegeven met Freedom Lift & Go.

Het zag heel indrukwekkend uit en voor mij ook geen fysieke inspanningen om scootmobiel te vervoeren. Ik kreeg ook een goed gevoel bij. Ook hebben ze mij begeleid van A tot en met Z.

Tevens werd er rekening gehouden met mijn wensen. Met mijn wensen hebben ze mij bepaalde type auto geadviseerd. Ik ben er mee aan de slag gegaan en vond een auto die bij mij paste.
Ze hebben auto aangepast en ook aanpassingen aan de bestuurders kant dat ik zelf mee kan rijden. Alles is netjes en correct ingebouwd dat ik lekker veel kilometers kan maken met de auto en met het vervoer van scootmobiel.

Nu kan ik overal komen zonder beperkingen. Ik hoef niets te plannen. Elk moment kan ik op stap gaan.

Ook geen fysieke inspanningen om scootmobiel te laden en te lossen.
Dus met andere woorden VRIJHEID! (Freedom)
Eddy van Diemen