Informatie

Freedom Auto Aanpassingen levert rolstoeltoegangelijke voertuigen van de hoogste kwaliteit. Dit ziet u terug in het gebruik van Roestvrij Staal (RVS) op de gehele ombouw.

Lees meer…

Het komt vaak voor dat personen in een rolwagen niet goed naar buiten kunnen kijken, omdat ze hoger zitten dan de andere passagiers. Vaak moeten ze ook alleen achter in de kofferruimte zitten. Maar bij Freedom Auto Aanpassingen vindt men dat in de rolstoelauto de persoon in de rolwagen centraal moet staan en heeft daarom de Panoramagarantie voor alle Freedom Van rolstoelauto’s ingezet.

Lees meer…

Wat betekent dat? Een rolstoelauto met grijs kenteken is een stuk goedkoper in de aanschaf want u betaalt geen BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) en de wegenbelasting is ook een stuk lager. Met ingang van 1 januari 2004 is de wetgeving betreffende het grijs kenteken op vele punten veranderd. Voor particulieren zijn de voordelen van het grijze kenteken verdwenen. Gehandicapten behouden de voordelen en mogen dus met rolstoel of scootmobiel grijskenteken rijden.

Lees meer…

Onze aangepaste auto’s worden volledig gekeurd en getest volgens de meest uitgebreide europeesche richtlijnen. Mede hierdoor worden onze auto’s probleemloos goedgekeurd in zowel binnen- (RDW) als buitenland (GOCA / TüV). Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lekkage testen voor de brandstoftanks (70/221/EEG) geluidsmeting voor de nieuwe (RVS) uitlaten (70/157/EEG) en vooral de crashtesten voor de rolstoelzitplaats en aangepaste/nieuwe stoelen met bijbehorende veiligheidsgordels (74/408/EEG + 76/115/EEG + 77/541/EEG + 78/932/EEG).

Onder bepaalde voorwaarden kunt u voor onze aanpassingen in aanmerking komen voor tussenkomst van het VAPH / AWIPH.

Lees meer…

Onderstaand ziet u video’s van onze producten. Heeft u na het bekijken van onze video’s nog meer interesse in de werking van onze producten dan komen wij graag bij langs voor een vrijblijvende proefrit.

Lees meer…

Wij staan ook op verschillende beurzen waar u ons als bedrijf kunt leren kennen. Verder is dit een gelegen moment om met onze producten in aanraking te komen of uzelf te laten adviseren. Neem gerust contact met ons op om meer informatie over de beurzen die wij bezoeken te ontvangen, of om u te laten informeren voor eventuele vrijkaartjes. U hoeft alleen maar op onderstaande knop te drukken en uw aanvraag door te geven.

Lees meer…

Hier kunt u brochures aanvragen voor elke aanpassing of type auto waar u naar op zoek bent. Graag zo volledig mogelijk invullen zodat we u volledig afgestemde informatie kunnen toesturen.

Lees meer…

Instructie video’s over ‘Freedom Van’ bodemverlaging, ‘Freedom API’ bodemverlaging, Elektrische lier

Lees meer…

Klik hier voor het openen en/of downloaden van onze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van de door Freedom Auto Aanpassingen aangebrachte bodemverlaging gebruik kunnen maken. Net zoals uw auto of bus die een periodieke controle / onderhoud nodig heeft, is een controle van uw aanpassing volgens ons controleschema ook aanbevolen voor zo lang mogelijk zorgeloos rijplezier!

Controleschema Freedom API bodemverlaging.pdf

Controleschema Freedom Van bodemverlaging.pdf