Fiat Doblo – Jan en Aaltje Grandia

Sinds circa 6 weken hebben wij nu een Freedom Van-aanpassing in onze Fiat Doblo.Na 4 jaar in een normaal aangepaste Kangoo gereden te hebben en 3 maanden zonder auto te hebben gedaan. De drie maanden zonder auto hebben we regelmatig gebruik gemaakt van de Regiotaxi en de Valys. Mooie vervoersoplossingen maar niets als je enige vrijheid wil hebben.

Nu hebben we dus een Fiat Doblo met een Freedom Van het is echt in één woord geweldig. We kunnen weer overal naartoe en wat voor ons erg belangrijk is, ik heb ruim zicht. In onze Kangoo had ik echt weinig zicht vooral naar voren toe. Nu is het zicht prima en de panorama-garantie is geen loze leus.

We gaan er nu weer wat meer op uit met de Freedom Van, en laatst zie mijn vrouw in de auto ‘Is alles goed, je bent zo stil’ toen moest ik even nadenken en antwoordde ik ‘Ja hoor, alles is goed ik zit gewoon te genieten’.

We kunnen nu weer overal, zonder te veel te plannen, naar toe en zijn uitermate tevreden met onze Freedom Van.

Speciaal wil ik nog vermelden dat we zo heel fijn geholpen zijn door de mensen van Freedom. Niets was ze teveel. Na onze eerste kennismaking met de Freedom Van bij de Fiat dealer Van Zummeren is Freedom nog 2 keer bij ons geweest met een auto om proef te rijden. Freedom heeft ons geweldig ondersteund in de aankoop van de Doblo en de verkoop van onze Kangoo.

Wij hebben er in ieder geval een warm gevoel van overgehouden, je merkt dat je als klant er toe doet.