Citroën Jumpy met ‘Freedom Van’ bodemverlaging – Fam. Stals

De verlaagde bodem heeft veel voordelen t.o.v. onze vorige bus met elektrische lift. Lees hier het hele verhaal van de familie Stals uit Neeritter.

”Wij hebben sinds kort een andere aangepaste bus (Citroën Jumpy), aangepast via Freedom Autoaanpassingen, voor onze zoon Kevin die meervoudig gehandicapt is en rolstoel afhankelijk….

De vorige bus was totaal versleten, had 450000 op de teller. Tel daarbij de nodige kosten voor onderhoud en reparatie dan is de keuze voor een nieuw vervoersmiddel duidelijk.

Wij hebben online gekeken naar ombouwbedrijven en kwamen bij Freedom Autoaanpassingen terecht.
De verlaagde bodem met de lichte aluminium oprijplaat heeft veel voordelen t.o.v. onze vorige bus met een aanpassing met elektrische lift. Deze aanpassing geeft meer uitzicht en is een makkelijk uitklapbaar systeem.

Met behulp van enkele stichtingen en eigen middelen zijn wij gaan zoeken samen met Freedom en zijn via Autoscout terecht gekomen bij een geschikte bus in Duitsland.
Hierbij heeft Freedom ons uitstekend geholpen bij aankoop, transport vanuit Duitsland en het invoeren en de keuring.
De bus is keurig afgeleverd voor de vakantie, alles volgens afspraak.

Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen die een autoaanpassing nodig heeft aan om vrijblijvend een demonstratiemodel uit te proberen.”