Citroen Jumpy – Marc Jacobs uit Venlo

Sinds kort ben ik trotse eigenaar van een Citroen Jumpy met een verlaagde bodem.Voor mij de ideale oplossing. De laatste jaren ben ik enorm in lengte gegroeid en hierdoor kreeg ik problemen met de inrijhoogte van onze “oude” bus.

Samen met mijn ouders ben ik gaan kijken naar andere rolstoelbussen en hebben we ook gekeken naar verhoogde rolstoelbussen, maar deze hebben voor mij nogal wat nadelen.
Omdat ik graag naar het theater, concerten en bioscoop ga levert dit problemen op met parkeergarages. Verder vind ik een verhoogde bus er niet zo stoer uit zien.

De ouders van Siem hebben ons geattendeerd op de rolstoelbussen met verlaagde bodem.
Nadat we dit bij hun gezien hadden, hebben mijn ouders contact opgenomen met de firma Freedom en hebben we een proefrit gemaakt.

Wat een gemak met inrijden van de bus en wat een prachtig uitzicht had ik!

Hierna was ik “verkocht” en is er snel een beslissing genomen.

Ook zijn we door Paul Toonen en collega’s van Freedom autoaanpassingen erg goed geïnformeerd en geholpen. Het contact met hun is laagdrempelig en verloopt snel en professioneel. Ze bieden zelfs steun met een onderbouwing voor een vergoeding bij de gemeente.

De Citroen Jumpy is een prachtige bus maar het gemak, de hoofdruimte en het fantastisch uitzicht op de weg, waar ik nu met volle teugen van geniet, zijn het allerbelangrijkste!

Marc Jacobs, Venlo