Citroen Jumpy ‘Freedom Van’ bodemverlaging – Familie van Bussel

Onze twee andere kinderen kunnen nu naast Noa zitten. Zij is nu het stralende middelpunt. De familie van Bussel uit Elst kon helaas niet anders dan hun Seat Alhambra te verruilen voor een aangepaste bus omdat hun dochter Noa een grotere en zwaardere rolstoel kreeg.

”We hadden een fijne Seat Alhambra en waren blij met die auto. Maar t werd te zwaar om Noa steeds in de auto te tillen en de nieuwe grotere en zwaardere rolstoel kon niet meer in de auto…. We moesten dus wel. Het duurde wel een tijdje voor we de juiste ‘bus’ gevonden hadden. Wij zochten het meest complete luxe model. Daar waren er niet zoveel van.
Maar iedereen van Freedom Auto Aanpassingen heeft zijn best gedaan om ons te helpen bij deze zoektocht, super!

Gelukkig kwamen we uit bij het model Jumpy van Citroën, een luxe uitvoering, met airco en erg weinig kilometers op de teller.
Deze heeft van Freedom Auto Aanpassingen een licht te bedienen uitrijplaat en een verlaagde bodem.
De binnenkant van de ‘bus’ is erg netjes afgewerkt, ook de oprijplaat! Je kunt trouwens zo over de oprijplaat heen kijken want deze klapt dubbel, erg praktisch, en zo ziet je bus er toch meer uit als n grote auto;-).

Onze twee andere kinderen kunnen nu naast Noa zitten. Zij is nu het stralende middelpunt! Ze vond het vanaf de proefrit al heel fijn om zoveel overzicht te hebben. Ze gaat altijd met veel plezier in de ‘bus’. Als bestuurder kun je haar via de spiegel goed in de gaten houden; dat contact is niet alleen fijn, maar soms ook hard nodig.

We zagen er best tegenop om met deze ‘bus’ te moeten parkeren. Het blijkt inderdaad dat niet iedere parkeergarage geschikt is, dat is jammer. We hebben de ‘bus’ natuurlijk ook in gebruik zonder onze dochter en parkeerkaart. Dus dan is zo’n bredere, langere en hogere ‘bus’ soms lastig te parkeren. Je wordt er uiteraard wel steeds handiger in.

Wij zijn erg blij met onze ‘bus’ en ook met de service van Freedom Auto Aanpassingen! We zouden iedereen met een beperking, die een auto op welke manier dan ook, aangepast moet hebben, naar hen verwijzen. Ze helpen je met alles!
Ook met het papierwerk voor de gemeente. Het is al lastig genoeg om steeds je handje te moeten ophouden bij de gemeente.
Nu wordt je daarin goed ondersteund.
Zo verloopt het proces vlotjes!

Fam. van Bussel uit Elst.
Citroën Jumpy, 8-zits luxe uitvoering.”